Sunday, 2 December 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

heyluu and assalamualaikum u olls ~
kali ni tetibe2 teringin nak join segmen kak mia
kak mia ni comel je nama die kan?
sape je yang tak kenal kak mia?
isyh3 memang rugi la hehe =P
sekali tengok followers die mmg Wow!
debOom laa
kalau tengok dua tiga kali?
haaa tak tahu la nak describe macam mana haha
kak mia ni memang ramai pengikutnya kerana die seorang yang glamour ~
fuhhhh ~
*agak2nye bile la blog aku boleh jadi macam blog kak mia kan ?*(berangan) =3


oh ya.. sebelum2 ni selalu je nampak kak mia buat segmen
tapi hati belum terbuka lagi nak join
mungkin sebab busy dengan kuliah or something else
tapi untuk segmen kali ni
rasa macam segmen kak mia ada aura
membuat aku tertarik nak join ehee
sambil2 join pun untuk memberikan support
dan menambahkan lagi kemeriahan  =)
segmen kak mia kali ni memang nampak seronok
dan segmen pun simple dan tak susah
soooo
jOm kite terjah !

seperti yang anda nampak
segmen ini akan dijalankan selama 2 minggu
so bagi sesiapa yang belum join lagi
moh la kite join reramai untuk memeriahkan lagi suasana hehe

jumlah followers aku sekarang 43 (T,T)


apa yang aku suka tentang blog kak mia ialah ;

1 # kak mia seorang blogger yang simple dan kreatif,
blog die sangat kemas dan tak serabut *itu sudah semestinya*
2 # kak mia sangat rajin berblog dan die tak sombong *(serius!)  =D
3 # pelbagai iklan, informasi dan contest2 terkini 
boleh kite ketahui dari blog kak mia
*kak mia memang terbaekkkkk!*
4 # kak mia banyak ilmu dalam dunia blogging
 dan dia tak kedekut nak share ^^
*iloveyou* (jgn abaikan please) hehe =P
5 # melalui info dari blog kak mia sudah terjelas bahawa 
kak mia ni seorang wanita yang hebat !
(kenapa aku decribe macam ni?)
sebab...
 kak mia seorang wanita yang berkerjaya, seorang isteri, ibu, pelajar, blogger
woahhhh
 kak mia memang seorang yang pandai membahagikan masanya
*tabikkkk!*

itu sahaja dari saya
sekian
wassalam
*wink*

40 comments:

Mia Liana said...

terima kasih ya sudi join segmen kak mia ni.. terharunya bila baca jawapan yeen ni. touching betul.

dah check dan entri penyertaan lengkap.

Najihah Hasin said...

Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Cakap Bisa said...

tudia..:)

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

Mar Haini Abdul Rahim said...

mar dr segmen sme.. follow cni :D

Hatimi Tahirruddin said...

salam...saje dtg membalas kunjungan...selamat bersegmen ye Yeen

Mimie Najib said...

salam dik..akk dtng membalas knjungan disini.. :)
smile.. :)

Nurain Syahirah said...

Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama :D

Jom join Giveaway ni. Semua hadiah nya AWESOME seperti Camera Lomo. Syarat-syarat pun simple. Tamat pada 20 DEC 2012 : http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

Amira Farzmil said...

Blogwalking dan follow sinni ^_^
http://dongeng-farzmil.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
blogwalking dan follow balik ...

Azwar Syuhada said...

Salam , azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. >_<

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Kelana Cinta said...

Sama la kita yeen~Salam perkenalan...

fuZa said...

fuza balas kunjungan

dari segment sama

http://fuzamusa.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Si Matatajam said...

Balas kunjungan dan follow dr segmen yg sama

EMMYMAZLI said...

Salam.. Emmymazli datang dari segmen yang sama dan menjengah kawan yang bertandang dari tempat kita... ^_^ TQ. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan :D

http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Zara Mazlan said...

dari segmen yang sama

http://inspiritdays.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

follow sini

Farah Waheda Wahid said...

salam kenal...singgah sini semula, balas kunjungan, jenguk-jenguk kawasan dan follow awak juga... ^_^

hainom OKje said...

Datang dari segmen yg sama!

Ieta Mat Sa'ad said...

Salam… ieta datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sini. Salam Perkenalan http://ieta-myblog.blogspot.com ^_^ tq…

Ieta Mat Sa'ad said...

p/s : suka ngan blog ni, cantik, sejuk mata memandang & menarik

Azira said...

dari segmen yg sama /
done follow u :))

http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Farra Izzaty said...

Follow sini (!)
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Sheera Aya said...

singgah dari segmen yg sama. jemput singgah &follow juga ye.:)

http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Gadis Cupcakes said...

Hai , from the same segment . done follow you . hit me back
http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

miz ruha said...

singgah dari segmen yang sama... ^_^

http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

pelengkap rusuk kiri said...

done follow dari segmen yang sama :)

http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Nor Salmi said...

Singgah dari segmen sama.
Follow sini.. #104

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Nieyxzha Hassan said...

Singgah ^^

nunnaly said...

singgah sini. :)

Mia Liana said...

salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

Nurmujahidah Ismail said...

assalaamualaikum. muja datang nak ucap tahniah menang segment kak mia and nak jemput join ga free domain for all. semua peserta akan dapat and no winners will be chosen. do join k :D

mujadafewa.blogspot.com/2012/12/giveaway-free-domain-for-all.html

miza yusof said...

Salam kenal. Hai :) Miza datang daripada segmen yang sama. Singgah sini dan follow :)

Mimie Najib said...

tahniah kerana terpilih dalam segmen kak mia ni.. :)

MeMe said...

Tahniah menang segmen ni!
cantik blog ni
http://rojakdanabc.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Nor Salmi said...

Tahniah! Yinie antara pemenang segmen ni..

Fendy said...

singgah dari segmen yang sama...

etuza said...

tahniah top ten segmen mia..
http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

Mar Haini Abdul Rahim said...

assalamualaikum, tahniahh.. salam kenal dr belog jcb :) *already follow u dear ^^

Pecinta pink^^ said...

salam..sy singgah sini..dri segmen sme..slm knalan..ada mase jom singgah blog sy ye.. http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thanx :)

Hazirah Muslim said...

dari segmen yg sama :)
jum join :)
http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

aynora nur said...

salam,
maaf lambat BW & follow.

http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Post a Comment

ce komen ce komen cikittt :3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
A