Wednesday, 24 April 2013

sabar yaaa (:

Alhamdulillah.. 3 paper dah setel.. tinggal 4 lagi, next exam ahad, isnin, khamis dan jumaat, hari isnin tu yang berat sikit, oh arab.. please be nice to me, lulus pun jadi lah asalkan tak repeat heee.. team family law, criminal law dan halaqah usrah janganlah nak gedik sangat ea? criminal law yang terutamanya.. janganlah soalan tu payah sangat sampai otak diperah-perah pun masih berat nak menulis huuu.. in sya Allah... in sya Allah.. usaha + doa + tawakal = kejayaan + balik rumah :D

2 comments:

hainom OKje said...

Kalau dah usaha lepas tu berdoa insyaallah cemerlanglah jadinya....janganrisau yeh!

yeen miscelivious said...

hehe yahhh! mekaseyh ~

Post a Comment

ce komen ce komen cikittt :3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
A