Sunday, 29 July 2012

its a...

me play a game like a pro =D

sape maen game ni ?
 aw man.. kite gengg !!!
muahahaha sep sep !  hoho
aku 24jam dok sorang2 menghadap game ni sanggup doeee
kalau buku? 5 minit sudah krohkrohkroh* 
mak aku marah sbb aku ni asyik maen game je tak blaja langsung
nak buat mcm mana ?
mls -,-
hurm harini ape yg sepatotnye nak disembangkan yaa
emm emm lambat pulak nak tunggu raya
raya lambat lagi tapi tiket dah habes
mmg kene beli awal
spnjng tahun mcm ni
hidup BAS !
aaaarghh ~
nak kata kena hati2 balik pun bukan aku yg bawak bas
berdoa je semoga slmt smpai
kalau tak
um um
syahid kot
muahahaha ! k kiding =P
skrng masa untuk membilang hari  =D
yabedabeduuu ~
oh ya
baru2 ni aku sakit kepale je memanjang
haihhh
mane tak nye kalau da asyik membab* bute
dok buat dunia sendiri dalam bilik
sigh*
sangat boring
well.. my life..
 is kinda quite bowring
takde yg menarik sgt pun
but
as long ada Allah, family, bf, bff (jauh dimata, dekat dihati =P),
buku, games,anime,cheese
and hensem actor japan drama di hati dan mata  = HEAVEN !
a bit la eh nonono A LOT ! =D
hehe
love them so much :*

2 comments:

Ecsenius said...

haha. love you too :p

yeen miscelivious said...

wekkk

Post a Comment

ce komen ce komen cikittt :3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
A