Monday, 27 May 2013

jalan jalan di Tesco

mak ayah dah ke makkah untuk mengerjakan ibadah umrah, jadi rumah ni aku rasa aku yg punya muahaha.. memandangkan mak ayah aku pergi meninggalkan kami adik beradik sekejap, jadi aku dan adik bradik + sepupu amek keputusan untuk jalan jalan ke bandar hohohoho (actually ni idea aku) ni kirenya first time la kami adik bradik beli barang bersama.. shoping pun ape la sgt.. just beli jan jan (makanan ringan) je lebih, nak kata stok pun tak jugak.. kalau dah name pun jan jan amek satu dua hari habes doh.. mule mule singgah ke kedai buku jap, abang aku nak habeskan baki baucer dia baru lah kami ke tesco.. our journey begin after we arrived there and we buy anything that we want awcecece poyo sudah ni.
belanja pun belanja jgk.. duit pun kene jimat jgk hehe tak boleh la beli semue ikut nafsu.. beli mana yg favrot and penting je.. habes je membeli kami sudahi dgn membeli takoyaki dan jagung manis.. takoyaki yg aku beli ni rasa dia tak sedap sgt.. terlalu bnyk sgt sos sampai melimpah ruah (over je lebih) tapi sos dia memang banyak la sampai rasa dia jadi muak, haduyai fail fail.. ni kan pulak first time makan.. but its ok la.. boleh try kat tempat lain, lain kedai lain caranya :D

ni la rupe takoyaki kepada sesiapa yang tak pernah tengok X)
gambar from google
mekaseh uncle google


4 comments:

Sally Samsaiman said...

takoyaki kat Jusco jer yg sedap...tp tgk org yg buat jugak la....

yeen miscelivious said...

really? kene try la nanti :D

h.a.n said...

I love you background music ! from anime fruits basket right ?

yeen miscelivious said...

yep.. ehee :3

Post a Comment

ce komen ce komen cikittt :3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
A